Quhen Edmond Aliaj, jam 46 vjeç. Kisha investuar 17 vite të jetës time në Itali, por papritur kriza aty më detyroi të kthehesha në vendin tim. Me shpresë iu drejtova Zyrës së re te Punës në Tiranë, e pas një jave mora lajmin e pabesueshëm.... më shumë

Quhem Albano Sulçaj. Jam kthyer nga Italia ku kisha emigruar familjarisht. Falë ndërmjetësimit të Zyrës së Punësimit Vlorë u bë i mundur punësimi im pranë kompanisë Euro Voice. Është një eksperiencë e bukur që do ua rekomandoja veçanër... më shumë

Quhem Loreta Sulaj. Isha e papunë, kërkova prej shumë kohësh një punë për të mbajtur familjen dhe askund nuk e gjeta një të tillë. U drejtova pranë Zyrës së Punës në Fier dhe ata më mundësuan që të filloj punë si banakiere në subjekt... më shumë

“Quhem Arjana Rrapaj. Familja ime ishte në kushte të vështira ekonomike. Të ardhurat e bashkëshortit tim që vinin nga punë të rastit, nuk na mjaftonin as për të mbyllur muajin. U paraqita pranë Zyrës së Punës në Vlorë, ndonëse nuk e... më shumë

Quhem Ervin Vogli. Jam 25 vjeç nga Vlora, i diplomuar për arkitekturë. Pas hapjes të Zyrës së re të Punës në Tiranë, vendosa të aplikoja menjëherë në faqën www.puna.gov.al. Katër ditë më vonë u paraqita në ambientet e saj, ku edhe m... më shumë

Quhem Jonida Fero, jam 26 vjeç. Kam mbaruar fakultetin ekonomik. Prej kohësh isha në kërkim të një punë dhe kam aplikuar në shumë subjekte, por askush nuk më ofroi një vend dhe dyert mu mbyllën. Së fundmi u regjistrova pranë Zyrës së Punë... më shumë