Quhet Admir Idrizaj, jam 26 vjeç. Kam mbaruar studimet e larta për Administrim Biznes, si dhe kam përfunduar një master për pasuri të paluajtshme në Administrim Publik. Për një periudhe kohe të gjatë mbeta i papunë dhe u drejtova pranë Zyrës... më shumë

Quhen Alush Ahmati, jam 49 vjeç. Prej dy vitesh isha regjistruar si punëkërkues i papunë. Sëfundmi Zyra e Punës në Has më propozoi përmes specialistëve të punësimit që të bëja një kurs profesional për minator. Pasi e bërë, sot jam i pun... më shumë

Erion Dano, një student që para pak kohësh u diplomua në Itali, për Shkenca Politike, Marrëdhënie Ndërkombëtare, u rikthye në gusht të këtij viti për t’u punësuar në Shqipëri. U paraqit pranë Zyrës së Punës Tiranë, për t’... më shumë

I urojmë suksese Zyhra-së në ambjentin ku ajo punon tashmë! Zyhra Muçaj 27 vjeç, emigrante e kthyer, me disa eksperienca të pune, na besoi NE për një punësim të mundshëm. E referuam tek Pasticeri “Lika” dhe mbas intervistës, fitoi... më shumë

“Quhem Rovena Guri. Kam mbaruar studimet në Universitetin e Tiranës, në Fakultetin e Ekonomisë. Pasi dëgjova se në Berat u hap Zyra e re Punës vendosa që t’i drejtohem për të kërkuar një vend pune. Pas disa takimesh, specialistët aty ... më shumë