Quhem Loreta Sulaj. Isha e papunë, kërkova prej shumë kohësh një punë për të mbajtur familjen dhe askund nuk e gjeta një të tillë. U drejtova pranë Zyrës së Punës në Fier dhe ata më mundësuan që të filloj punë si banakiere në subjektin “Bar Center”. Falënderoj Zyrën e Punës Fier dhe stafin atje për ndihmën që më dhanë