“Jam Arbi Gjepali, 22 vjeç. Vjet mbarova shkollen profesionale ushqimore. Isha shume dyshus per Zyren e Punes Durres, por thashe ta provoj njehere para se me e shajt kot. Pas aplikimit, mu ndërmjetësua një vend si pastiçier në furrën e bukës... më shumë

Jam Klorina Meçaj, 28 vjeç. Për shkak të kushteve ekonomike familjare nuk mund të vazhdoja shkollën dhe kam qenë vazhdimisht në kërkim të një punë të rastit. Jam regjistruar pranë Zyrës së Punësimit dhe u bë i mundur punësimi im. Falën... më shumë

Quhem Eriselda Sherifi, nga Tirana. Sapo jam diplomuar në Universitetin e Bolonjës për Farmaci. Me t’u kthyer në Shqipëri, dëgjova për hapjen e Zyrës së re të Punës në Tiranë dhe aplikova me dëshirën për të gjetur një punë në profesi... më shumë

Jam Nikoleta Osmani. Prej pak ditësh jam kthyer nga emigracioni për shkak të krizës ekonomike dhe ishte e pamundur të gjeja një punë. Vendosa të kthehem në vendin tim me shpresën se diçka do të kishte ndryshuar. Pasi u regjistrova në Zyrën e... më shumë

Zyra e Punësimit në Lezhë ndërmjetëson punësimin e 5 vajzave në subjektin “Eurofish”, ku merren me përpunimin e peshkut. Ata janë: 1. Anila Sulejmani, 25 vjeç 2. Pashke Gjoka, 25 vjeç 3. Idrilona Hasani, 25 vjeç 4. Lindita Kola, 32 vjeç 5... më shumë

Quhem Denis Pendavinji, jam 26 vjeç. Prej shumë kohësh kam qenë i papunë. U drejtova në zyrën e Punës Pogradec meqenëse kam dëgjuar dhe parë në media sociale mbi persona të ndryshëm që iu është gjendur punë përmes ndërmjetësimit të k... më shumë

Punësohen shtatë femra në Gjirokastër, një prej tyre vjen nga një kategori e veçantë,që është gjithnjë nën kujdesin dhe përparësinë tonë. Përmes bashkëpunimit të Drejtorisë Rajonale të Punësimit Gjirokastër me subjektin “Pert... më shumë

“Quhem Fatjona Mana, 25 vjeç, nga Librazhdi. Para dy vitesh mbarova studimet e larta në Fakultetin e Ekonomisë, dega Marketing, dhe prej një viti m’u desh të endesha sa andej-këtej për të gjetur një vend pune në profesionin tim. Kur dëgjova... më shumë

“Quhem Aldisen Alimema, 23 vjeç, i diplomuar për Gjeologji-Miniera. Para pak ditësh u paraqita në Zyrën e Punës në Tiranë dhe teksa aplikoja për një vend pune cfarëdo, ndodhi ajo çka nuk prisja. Një përfaqësues i kompanisë ‘Aye... më shumë