“Quhem Enkelejda Abazi, 29 vjeçe. Kam mbaruar studimet në Fakultetin e Ekonomisë dhe për shumë kohë kam kërkuar pa sukses të punoj në profesionin tim. Por, me ndërmjetësimin e Zyrës së re të Punës në Durrës, sot punoj si ekonomiste pran... më shumë

“Quhem ARTI JANJI, 33 vjec. Kam qënë emigrant në Greqi prej 15 vjetësh, ku kam punuar si hidraulik. Vendosa të rikthehem në Shqipëri, dhe mbasi kisha rreth 7 muaj pa punë, u paraqita pranë Zyrës së Punësimit Tiranë. M’u ofrua pun... më shumë

Quhem Olsi Guce, jam 26 vjecc dhe kam mbaruar arsimin tetëvjeccar. Kam qenë i papunë për një periudhë të gjatë kohe. Jam regjistruar si punëkërkues i papunë pranë Zyrës së Punësimit Pogradec dhe këtu m’u ofrua mundësia e punësimit ... më shumë

“Quhem Olsi Aga. Kam mbaruar Fakultetin në degën Financë-Kontabilitet. Falë gadishmërisë së stafit të Zyrës së Punësimit, Tiranë, ku unë aplikova për punë, sot jam i punësuar në kompaninë “INTERSIG”. I jam mirënjohës Zyrës së P... më shumë

“Jam Denis Bardhoshi 29 vjeç, kam mbaruar shkollën e mesme të përgjithshme. Ndodhesha i papunë prej 6 -muajsh. Zyra e Punës Tiranë, pas disa përpjekjesh për punësimin tim, realizoi me sukses ndërmjetësimin në një firmë ndërtimi, ku u... më shumë

“Quhem Blonilda Halili, 25 vjeçe. U paraqita për herë të parë pranë Zyrës së Punësimit Tiranë, në datën 13 shkurt. Falë gadishmërisë së stafit, m’u mundësua të punësohem si ndihmës pastiçiere tek pastiçeri “DEA̶... më shumë

“Quhem Odeta Fama, 29 vjeç, dhe kam mbaruar studimet e larta për Ekonomi. Dy muaj më parë aplikova për një vend pune në Zyrën e Punësimit Durrës dhe pavarësisht se përgjigja po vonohej më shumë nga sa e prisja, nuk e humba asnjëhere s... më shumë

“Quhem Fjoralba Lulaj, jam 20vjeç. Prej më shumë se 1 viti isha e papunë. Pasi dëgjova për hapjen e zyrës së re të punës në Gjirokastër, vendosa ta provoj edhe këtë mundësi. Nga zyra e stafit të Drejtorisë Rajonale të Punësimit Gj... më shumë

“Quhem Megi Xhuti. Kam jetuar prej disa vitesh jashtë Shqipërisë, jam rikthyer dhe vazhdoj studimet e larta për Psikologji. Ndërkohë, u paraqita pranë Zyrës së Punësimit Tiranë, pasi kisha nevojë për një punë. Falë ndihmës së punon... më shumë