Mbresëlënës falenderimi që na dërgoi të shkruar në një copë letre të bardhë, kjo zonjë me aftësi të kufizuar (shurdh-memece). Quhet Gugushe Rexhepaj, 45 vjeç. Kish disa muaj që ishte transferuar nga Vlora me banim në Tiranë. U paraqit n... më shumë

“Quhem Madona Qato, 21 vjeç. Kam mbaruar arsimin e lartë 3 vjeçar për Menaxhim. Vizitova Panairin e Punës 2014, dhe aplikova në disa Kompani pjesëmarrëse për punë. CV-në time e vlerësoi Kompania “ABISSNET”. Mbas trajnimit tim... më shumë

“Unë jam Albana Rroshi, 37 vjeç. Mbas 8 viteve emigrimi në shtetin Grek, u riktheva këtë vit, për shkak të krizës së atjeshme. Nga eksperienca në Greqi, për gjetjen e një pune, u paraqita pranë Zyrës së Punës Tiranë. Mbas 2 takimesh... më shumë

“Përshëndetje! Jam Gentiani 18 vjeç. Erdha për herë të parë tek Zyra e Punës Tiranë, për të përfituar shërbimin shëndetësor falas, pasi më orientuan nga qendra shëndetësore si një person i papunë. Kur u paraqita pranë sporteleve... më shumë

Quhem Mimoza Tozaj. Jam diplomuar në Universitetin e Gjirokastrës si mësuese Gjuhë -Letërsie. Jam nënë e 5 fëmijëve. E kam ushtruar këtë profesion për 12 vjet në qytetin e Selenicës. Pasi mbeta pa pune dhe për arsye familjare u vendosa në ... më shumë

Quhem Eriola Deliu, jam 27 vjeçe. Kam mbaruar shkollën e lartë për Ekonomi – Financë, nisa të kërkoja një variant pune që i përshtatej profilit tim. Pasi dëgjova se në Korçë është hapur një Zyrë e re Puna vendosa ta provoj edhe këtë ... më shumë

Në Spitalin Rajonal të Korçës, 15 të diplomuar në degën e Infermierisë përfitojnë nga fondi i nxitjes së punësimit dhe do të zhvillojnë praktikën profesionale për 4 muaj. Për të gjithë ata të rinj që duan të bëjnë praktika profesio... më shumë

“Quhem Sanduela Sotiri, 26 vjeç. Prej 3 vitesh jam sorrollatur në kërkim të një pune në profesionin tim, por pa sukses, edhe pse kam përfunduar studimet e larta në degën ‘Ekonomi – Financë’. Kur dëgjova për hapjen e Zyr... më shumë

Quhej Bujar Cegi, jam 49 vjeç. Iu drejtova Zyrës së Punës Durrës në muajin gusht të këtij viti me shpresën se do të më mundohej një vend pune për të mbajtur familjen. Pas disa takimesh me specialsitët e zyrës sot punoj në subjektin “... më shumë

Quhet Admir Idrizaj, jam 26 vjeç. Kam mbaruar studimet e larta për Administrim Biznes, si dhe kam përfunduar një master për pasuri të paluajtshme në Administrim Publik. Për një periudhe kohe të gjatë mbeta i papunë dhe u drejtova pranë Zyrës... më shumë