Quhem Redion Karriqi. Jam diplomuar për Administrim Biznes pranë Fakultetit Ekonomik në Universitetin e Tiranës. Ashtu si shumë studentë të tjerë dhe unë u paraqita pranë Zyrës së Punës dhe kam filluar si menaxher pranë një kompanie private në Tiranë.