Jam Polikseni Demollari dhe prej dy vitesh kam mbaruar Fakultetin në degën e Gjuhë-Letërsisë. Pak ditë më parë u regjistrova si e papunë në Zyrën e Punës në Gjirokastër me shpresën për të filluar punë në profesionin tim. Tani punoj si redaktore letrare në agjencine botuese “Argjiro” dhe jam shumë e kënaqur me punën time të re. Falenderoj Zyrën e Punës për ndihmën që më dha, Edi Pesha dhe stafi jane tejet te perkushtuar.”